Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Primăriile comunelor din Sibiu adună sibienii care vor să ajute refugiații ucraineni

Primăriile comunelor din Sibiu adună sibienii care vor să ajute refugiații ucraineni

Organizația sibiană a Asociației Comunelor din România (ACOR) transmite că formează o bază de date cu sibienii care pot da o mână de ajutor refugiaților din Ucraina.

”Omenia nu se demonstrează prin vorbe ci prin fapte! Locuitorii comunelor din Sibiu sunt alături de Ucraina! Refugiații din Ucraina care în zilele acestea se află pe teritoriul României au nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. Dacă aveți posibilitatea să oferiți cazare, masă, translație, transport etc vă rugăm să completați formularul online”, transmite ACOR Sibiu

Formularul este urcat pe pagina web a ACOR și poate fi accesat de AICI.

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, îi îndeamnă pe locuitorii localității care pot ajuta refugiații din Ucraina cu masă, cazare, transport sau orice altceva o pot face completând un chestionar realizat alături de Asociația Comunelor din România (ACOR).

”Dragi locuitori ai comunei Șelimbăr, împreună cu colegii primari de comună membri ACOR dorim sa identificăm posibilitatea de a ajuta dacă situația o impune. Dacă doriți sa va manifestați intenția de a sprijini populația Ucrainei greu încercată va rugăm să completați chestionarul de mai jos. Vă mulțumim!”, a anunțat primarul pe pagina sa de Facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus