Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Moderate
Acum
20°C

Refugiații ucraineni pot zbura gratuit de la Sibiu

Refugiații ucraineni pot zbura gratuit de la Sibiu

Wizz Air anunță că oferă 100.000 de bilete gratuit refugiaților de război din Ucraina, care doresc să zboare inclusiv de la Sibiu către Europa continentală.

Reprezentanții companiei de zboruri în regim low-cost spun că au adăugat deja ”aeronave mai mari și zboruri suplimentare dinspre țările aflate la graniță către Europa, pentru a sprijini circulația refugiaților, în funcție de nevoi”.

Bilete oferite gratuit de către Wizz Air pot fi rezervate prin intermediul unei secțiuni dedicată de pe site-ul companiei de zboruri - https://wizzair.com/#/rescue. ”Cele 100.000 de locuri gratuite și tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie. Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul pașaportului/cărții de identitate ucrainene în momentul rezervării și să prezinte pașaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in”, se arată într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Geanta cărucior și fiecare bagaj de cală vor fi supuse unor taxe suplimentare, bagajul de mână nefiind taxat.

Potrivit orarului dat publicității, în cursul acestei luni, de pe aeroportul din Sibiu, compania Wizz Air operează către Europa continentală zboruri cu destinația Dortmund, Frankfurt Hahn, Memmingen,  Nurember și Karlsruhe (un singur zbor, în 30 martie).

„Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noștri din întreaga rețea, iar compania li se alătură pentru un impact cât mai mare. Ne dorim să le oferim refugiaților o călătorie sigură și primitoare”, transmite József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ady2000

Acum 4 luni

Vestul are nevoie de sclavi, cu sau fara tara, pana la urma. Cineva tre sa fie badanta, zugrav sau gunoier si nu vrea nimeni.
Raspunde

Da 'nparate

Acum 4 luni

Asa s-o gandit Wizz.... sa trimita sclavii castigati de vest, prin provocarea razboiului, gratis ? Nu mai bine le-ar plati Biden si Boris biletul ? Ca ei le-au distrus casele, pana la urma, cu promisiuni desarte si amenintari asupra Rusiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus