Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO Momentul în care tâlharul cu cagulă a fost prins de poliție, filmat de un taximetrist

VIDEO Momentul în care tâlharul cu cagulă a fost prins de poliție, filmat de un taximetrist

Un tânăr de 20 de ani din Sibiu a încercat să facă o tâlhărie ca în filme – cu cagula pe față, a urmărit un adolescent pe Rahovei, l-a îmbrâncit și i-a furat telefonul. Autoritățile l-au prins însă rapid.

Actualizare. Un taximetrist a filmat momentul în care poliția l-a prins pe tânărul de 20 de ani, în zona Cedonia.

Sursa: Facebook/Opinia de Sibiu

Știre inițială. Totul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 20:45, pe strada Rahovei din municipiul Sibiu. „Având fața acoperită cu cagulă și purtând mănuși, l-ar fi împins pe un sibian în vârstă de 16 ani și l-ar fi deposedat de telefonul mobil, după care ar fi fugit”, anunță autoritățile.

Bărbatul nu a ajuns însă prea departe. Pe strada Luptei, în baza semnalmentelor furnizate de victimă, hoțul a fost identificat și prins de echipajele de poliție și jandarmi care au efectuat verificări imediat după sesizarea faptei.

Bărbatul, asupra căruia a fost găsit și telefonul părții vătămate, a fost condus și audiat la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

C. Tățean

Acum 2 ani

Parcă șefii Poliției spuneau că sunt excepții infracțiunile, iar acum descoperim săptămânal. Plus altele care se țin la tăcere, probabil. Nu trebuie alarmată populația nu-i așa ?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus