Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Hipodrom: primul bloc pentru parcat mașinile sibienilor se deschide de sâmbătă

Hipodrom: primul bloc pentru parcat mașinile sibienilor se deschide de sâmbătă

Prima parcare supraetajată ridicată din fonduri publice în municipiul Sibiu se deschide de sâmbătă, 5 martie.

Accesul în parcarea cu șase niveluri (unul subteran) și peste 320 de locuri de parcare este gratuit în primă fază. Numărul de locuri libere este indicat de tabela aflată la intrare. ”Apăsați butonul de la barieră și luați tichetul. La ieșire, bariera se va ridica automat, recunoscând numărul de înmatriculare, dar este recomandată păstrarea tichetului pentru a-l scana la ieșire, dacă este nevoie”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sibiu pentru cititorii Turnul Sfatului.

Parcarea este păzită non-stop, are locuri rezervate și persoanelor cu dizabilități, pentru motociclete, iar accesul la diferite niveluri poate fi realizat și cu liftul sau pe scări. Cele patru stații de încărcare a mașinilor electrice nu au fost puse, deocamdată, în funcțiune.

Aproape cinci milioane de euro a costat această primă parcare, costurile fiind acoperite integral de la bugetul local. Constructorii de la Geiger Proiecte Construcții – Geiger Transilvania au terminat lucrările cu aproape cinci luni mai devreme.

Citește și Primul bloc ridicat de Primărie pentru mașinile sibienilor e gata. ”Îi trimit băiatului din Germania o poză”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Stefan

Acum 2 ani

Poate era mai corect daca se mentiona faptul ca parcarea s-a facut din banii sibienilor, pt ca in Sibiu avem cele mai mari impozite la bugetul local.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus