Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Cinci zile libere plătite pe lună pentru angajaţii Senatului care doresc să facă voluntariat în beneficiul refugiaţilor

Cinci zile libere plătite pe lună pentru angajaţii Senatului care doresc să facă voluntariat în beneficiul refugiaţilor

Biroul permanent al Senatului a aprobat, luni, acordarea a cinci zile libere pe lună angajaţilor acestui for legislativ dacă se implică în activităţi de voluntariat în beneficiul refugiaţilor ucraineni, anunță Agerpres.

Propunerea a fost făcută de senatorul PNL Alina Gorghiu.

"Contextul pandemic din ultimii doi ani, dar mai ales agresiunea militară demarată împotriva Ucrainei de către Rusia, joi, 24 februarie 2022, au subliniat importanţa coordonării capacităţilor de intervenţie şi asistenţă ale statului român, societăţii civile şi organizaţiilor internaţionale, în vederea asigurării asistenţei umanitare, cât mai rapid şi mai eficient cu putinţă", a evidenţiat Alina Gorghiu, în documentul transmis Biroului permanent.

Ea a subliniat că, din cauza fluxului continuu de refugiaţi şi al numărului ridicat al acestora, serviciile de asistenţă în centrele de primire a refugiaţilor trebuie acordate fără întrerupere, în acest moment existând o criză a resurselor umane la nivelul autorităţilor, iar acestea au venit cu apeluri către cetăţenii care doresc să se implice prin donaţii, dar şi ca voluntari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ygrecel

Acum 6 luni

Adica sa faca voluntariat platit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus