Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

O sibiancă născută în Agnita și adoptată de o familie din SUA își caută părinții biologici. „Este visul meu”

O sibiancă născută în Agnita și adoptată de o familie din SUA își caută părinții biologici. „Este visul meu”

Maria Ganga își caută deja de mai bine de un an familia biologică. La început, nu avea prea multe detalii despre originile ei, așa că nu a avut prea mult succes în a-și găsi familia, însă acum a revenit pe pagina „Copiii niciodată uitați ai României”, în speranța că va reuși să își împlinească visul.

Maria are acum peste 30 de ani și își dorește foarte mult să afle mai multe despre familia ei biologică. A reușit să afle că s-a născut pe 17 iulie 1990 în localitatea Agnita din județul Sibiu și că părinții sunt Mioara Dorina Zamacau și Dumitru Ganga.

„Visul meu a fost întotdeauna cunoașterea rădăcinilor românești”, spune tânăra care a fost adoptată la vârsta de șase ani, de o familie din SUA. Ea a fost lăsată la un orfelinat atunci când avea doar șase luni.

„Ajungând aici la o vârstă mai mare, începutul nu a fost deloc ușor... Doresc enorm de mult să-mi cunosc trecutul, mama care mi-a dat viață, de asemenea rudele și frații dacă mai am. Știu că șansele sunt probabil foarte mici de a găsi pe cineva rudă cu mine, dar poate cineva mă recunoaște”, spunea ea, în prima postare făcută pe grupul de Facebook, în urmă cu un an.

Cei care o recunosc pe Maria Ganga sau au detalii despre familia ei, pot să o contacteze prin intermediul paginii „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus