Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Adio, cursuri on-line! ULBS anunță modernizarea a trei săli cu 225.000 de lei

Adio, cursuri on-line! ULBS anunță modernizarea a trei săli cu 225.000 de lei

Aproximativ 200 de studenți ai Departamentului de Istorie, Patrimoniu și Teologie Protestantă vor studia în săli de clasă modernizate complet.

Au fost realizate lucrări de reparații (instalații termice, zugrăveli și pardoseli), a fost achiziționat mobilier nou și modern, precum și câte o tablă whiteboard, necesare activității de predare, descriu reprezentanții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu investițiile în cele trei săli de clasă.

„Sunt investiții care erau necesare și, în perspectiva în care studenții au revenit fizic la cursuri din semestrul al II-lea, ele vor asigura un confort mult mai ridicat și, implicit, vor contribui la creșterea calității actului de predare”, transmite Daniel Mara, decanul Facultății de Științe Socio-Umane, potrivit unui comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Șase milioane de lei este bugetul alocat, de la finele anului trecut, lucrărilor de modernizare și dotare a laboratoarelor și centrelor de cercetare din cadrul universității sibiene. Rectorul ULBS, Sorin Radu spune că astfel de investiții vor fi făcute în toate cele nouă facultăți.

„Au fost cuprinse în acest plan de investiții laboratoare din cadrul facultăților de Științe, Inginerie, Medicină, Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Științe Socio-Umane, urmând ca investițiile să continue și în acest an, fiind vizate și celelalte facultăți din cadrul ULBS”, declară Sorin Radu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ULBS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus