Vineri,
03.02.2023
Ceata
Acum
1°C

Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi de o companie din Bistriţa

Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi de o companie din Bistriţa

Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi miercuri de o companie din Bistriţa, în contextul în care mai mulţi refugiaţi îşi manifestă dorinţa de a se angaja în România, a transmis ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, pe Facebook, citat de Agerpres.

"Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi astăzi de o companie din Bistriţa. În paralel, ANOFM oferă servicii de profilare, consiliere şi îndrumare pentru mai mulţi cetăţeni ucraineni care şi-au manifestat dorinţa de a se angaja", a menţionat Budăi.

Ministrul Muncii a precizat că cetăţenii ucraineni care intră în România primesc pliante cu informaţii privind condiţiile de angajare în România.

"Pliante cu informaţii pentru cetăţenii ucraineni, privind condiţiile de angajare în România, sunt împărţite şi afişate în vămi, gări, autogări şi alte puncte des tranzitate. În acelaşi timp, angajaţii ANOFM continuă activităţile dedicate cetăţenilor români aflaţi în căutarea unui loc de muncă", a subliniat Marius Budăi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Anonim

Acum 11 luni

Dumnezeu sa va ajute,oameni buni. Sanatate si mult spor.Doamne ajuta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus