Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Biden: Trebuie să prevenim Al Treilea Război Mondial

Biden: Trebuie să prevenim Al Treilea Război Mondial

O confruntare directă între forţele americane şi ruse în conflictul din Ucraina trebuie evitată întrucât ar putea conduce la un Al Treilea Război Mondial, a avertizat preşedintele Statelor Unite Joe Biden,  scrie sâmbătă agenţia DPA, citată de Agerpres.

"Vreau să fiu clar: vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO cu toată puterea unui NATO unit şi galvanizat", a scris Biden vineri pe Twitter.

"Dar nu vom duce un război împotriva Rusiei în Ucraina", a adăugat el.

"O confruntare directă între NATO şi Rusia este Al Treilea Război Mondial. Şi este ceva ce trebuie să ne străduim să prevenim", a explicat preşedintele SUA.

La un eveniment al Partidului Democrat în Pennsylvania, Biden a comentat de asemenea asupra dezbaterii despre o propusă predare de avioane de luptă către Ucraina.

"Ideea că vom trimite echipament ofensiv şi vom avea avioane şi tancuri şi trenuri care intră cu piloţi americani şi echipaje americane (...). Nu vă amăgiţi, indiferent ce-aţi spune. Asta se numeşte Al Treilea Război Mondial", a declarat Biden.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Diana

Acum 6 luni

Domnul Biden si fiul lui, mare avere au facut in Ucraina. Era a lor, pe persoana fizica. Sluga Zelenski isi face doar roulul.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Them They Progres

Acum 6 luni

Atunci de ce ati prostit ucrainienii sa moara pentru voi ?!
Raspunde

Kokos

Acum 6 luni

Bai "inteligentule" , ucrainienii mor pentru casele , orasele si tara lor , nu pentru americani!
Raspunde

Paganel

Acum 6 luni

@ Kokos. Ucrainienii mor, pentru ca timp de doua decenii s-au harjonit prin gard cu rusii si i-au luat de fraieri. Sau ai uitat cand Ucraina a inchiz gazul pentru Europa.. in 2009... parca ? Fiindca nu isi platisera facturile. Mai studiaza... nu nu le iau apararea la rusi, dar istoria e mai complicata decat "alb si negru".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus