Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
18°C

FOTO - Crucea Roșie Sibiu trimite șapte tone de donații ucrainenilor. Transportul pleacă din Sibiu joi

FOTO - Crucea Roșie Sibiu trimite șapte tone de donații ucrainenilor. Transportul pleacă din Sibiu joi

Șapte tone de alimente, obiecte de igienă, medicamente, saci de dormit, pături și lenjerie strânse de Crucea Roșie Sibiu prin campania „Umanitatea nu are granițe” vor pleca din oraș joi, 17 martie, și vor ajunge la Crucea Roșie din Ucraina prin coridorul umanitar recent deschis de International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies la vama Sighetul Marmației.

Toate aceste donații se vor alătura celor șapte tiruri din convoiul umanitar organizat de Crucea Roșie Română.

 „Mulțumim foarte mult sibienilor care au răspuns apelului nostru pentru campania #Umanitateanuaregranite. Mulțumim mult prietenilor de la Humane Society International care au venit în ajutorul nostru cu 2 paleți de hrană uscată pentru animale. Toate acestea au fost colectate la partenerul nostru RARA LOGISTIC Sibiu  care nu doar că ne-a găzduit pe noi, dar i-a primit și pe colegii de la filialele de Cruce Roșie din județele Vâlcea și Olt și ne-a răsfățat cu tot felul de bunătăți când am pregătit pachetele ”, transmit reprezentanții Crucii Roșii Sibiu. 

Pe lângă aceste mulțumiri, Crucea Roșie Sibiu le este recunoscătoare și voluntarilor, care au avut o contribuție importantă la toată această mobilizare.

„Mulțumim mult și voluntarilor fără de care nu am fi reușit să pregătim toate aceste pachete. Mulțumiri speciale dragului nostru Preot Constantin Necula pentru implicare alături de cei 10 noi voluntari de la Facultatea de Teologie care ne-au ajutat enorm și mulțumim mult și lui Dragos Dumitru pentru fotografii. Ar mai fi multe alte persoane, companii ș instituții cărora vrem să le mulțumim pentru ajutor dar nu vrem să uităm pe cineva și atunci spunem doar că ne plecăm cu recunoștință enormă în fața tuturor”, mai transmit aceștia.

Sursă foto: Crucea Rosie Filiala Sibiu/Facebook
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus