Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Românul Krisztian Biro, în finala categoriei 74 kg, la Europenele Under-23

Românul Krisztian Biro, în finala categoriei 74 kg, la Europenele Under-23

Sportivul român Krisztian Biro va disputa finala categoriei 74 kg la lupte libere, duminică, la Campionatele Europene Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), contra azerului Djabrail Gadjiev, relatează Agerpres.

Biro a trecut în preliminarii de moldoveanul Vasile Diacon, în sferturi s-a impus în faşa ungurului Balint Nemes, iar în semifinale l-a învins pe bulgarul Dimităr Atanasov Anghelov.

Krisztian Biro va aduce a cincea medalie delegaţiei României la Plovdiv, după aurul câştigat de Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), argintul cucerit de Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg) şi Maria Larisa Niţu (cat. 72 kg) şi bronzul obţinut de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg, greco-romane).

Sursă foto: Federația Română de lupte/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus