Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Ministerul Transportutilor a lansat o aplicație care prezintă coridoarele de tranzit pentru ucrainenii care ajung în România

Ministerul Transportutilor a lansat o aplicație care prezintă coridoarele de tranzit pentru ucrainenii care ajung în România

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, anunță că începând de astăzi, 13 martie, este funcțională o aplicație prin care sunt prezentate coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României, pentru persoanele refugiate din Ucraina.

Conform celor explicate de ministru, aplicația va funcționa în limba română, engleză și ucraineană, pentru modurile de transport feroviar, rutier și aerian.

„Prin această aplicație persoanele refugiate care vor să tranziteze România pot alege cele mai eficiente rute. Aplicația a fost dezvoltată de CESTRIN, unitatea aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor, în colaborare cu Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției și Inspectoratul General al Poliției”, a scris Grindeanu pe pagina sa de facebook.

Aplicația poate fi accesată din linkul de mai jos:

https://cestrin.maps.arcgis.com/.../webappv.../index.html..

Sursă foto: Sorin Grindeanu/Facebook

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus