Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Ce facem în weekend? Mergem la concert Bosquito și participăm la vânătoare de comori, în centrul orașului

Ce facem în weekend? Mergem la concert Bosquito și participăm la vânătoare de comori, în centrul orașului

Weekend-ul acesta este unul plin de evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Mergem la teatru și la cinema, iar cluburile din oraș ne-au pregătit mai multe petreceri cu invitați speciali.

Vineri, 18 martie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Vineri și sâmbătă suntem invitați să participăm la o vânătoare de comori cu telefonul, în centrul Sibiului. Punctul de plecare este intersecția strada Tribunei, strada Nicolae Bălcescu și Piața Unirii (începutul străzii pietonale). Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca vă așteaptă la spectacolul „Sunt o babă comunistă”. Informații despre spectacol găsiți aici.

De la ora 20, suntem invitați la un concert al trupei Bosquito, la Oldies Pub. Bilete pot fi achiziționate aici.

La ora 18, la Imperium, ne putem bucura de muzică live cu Sofia & Cristian Lupașcu. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Ambulanța: Salvare Contracronometru”, „Belfast”, „Batman” sau „Uncharted” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 19 martie

De la ora 11, Teatrul Gong invită copii la spectacolul „Broscuța fermecată”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

La ora 18, reprezentanții restaurantului Fain vă invită să petreceți alături de ei. Atmosfera va fi întreținută de Luciano Sultan.

Ada González și Ștefan Meșter, sunt invitații speciali ai Galei de Balet, care va avea loc în acest weekend, de la ora 19, la Centrul Cultural Ion Besoiu. 

La Cotton Pub, de la ora 21 vor concerta cei de la DJ project. Intrarea este 30 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

După 2 ani de pauză, Partydul Kiss FM revine. Prima oprire este în Sibiu, la Liquid. Dan Fințescu și OLiX va așteaptă la un party de zile mari. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 19  martie

De la ora 19, la Filarmonica de Stat Sibiu sunteți invitați la „Trioul conjugal”. Mai multe detalii despre comedia în regia lui Radu Gabriel găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus