Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Controale surpriză pe A1. Amenzi pentru șoferi fără centură, cu mașini defecte sau chiar cu lapte transportat necorespunzător

Controale surpriză pe A1. Amenzi pentru șoferi fără centură, cu mașini defecte sau chiar cu lapte transportat necorespunzător

Mai multe echipaje de poliție au făcut astăzi controale, timp de trei ore, pe autostrada A1, în zona ieșirii spre Mediaș. Cu această ocazie, au dat 19 amenzi de 5.500 de lei.

Autoritățile au verificat 80 de autovehicule. Pe lângă amenzile date, polițiștii Biroului A1 au retras și patrucertificate de înmatriculare. Printre abaterile constatate se numără neportul centurii de siguranță, defecțiuni tehnice și altele, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În jurul orei 12:20, pe calea 1, Sibiu – Sebeș, polițiștii rutieri au oprit o autoutilitară condusă de un sibian în vârstă de 39 de ani, reprezentanții Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelorconstatând că bărbatul transporta în condiții neconforme lapte destinat consumului, provenit din colectare. Reprezentanții ANSVSA Sibiu au aplicat măsuri legale în consecință.

lapte autostrada a1

Acțiunea fulger a fost desfășurată de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Sibiu și A.N.S.V.S.A. Sibiu.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea vor continua acțiunile în vederea creșterii gradului de siguranță a participanților la trafic.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus