Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
15°C

Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Polexx Scavi SRL prin înființarea și dotarea unui centru de întreținere corporală”

Lansarea proiectului „Diversificarea activității firmei Polexx Scavi SRL prin înființarea și dotarea unui centru de întreținere corporală”

POLEXX SCAVI S.R.L., cu sediul în municipiul Sibiu, strada Negoveanu, nr.6, scara A, etaj 4, ap.63, jud. Sibiu, derulează proiectul „ Diversificarea activității firmei Polexx Scavi SRL prin înființarea și dotarea unui centru de întreținere corporală”, cod SMIS 131500, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1.A.Microîntreprinderi - “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.417.894,70 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 948.423,33 lei.

Proiectul se implementează în Municipiul Sibiu, str. Ștefan cel Mare nr.197, jud. Sibiu, pe o durată de 44 luni (01.07.2019 – 28.02.2023).

Obiectivul general al proiectului îl constituie diversificarea activității firmei POLEXX SCAVI S.R.L, prin înființarea și dotarea unui centru de întreținere corporală.

Obiectivul general și scopul proiectului vor fi realizate prin intermediul următoarelor obiective specifice:

- înființare centru de întreținere corporală;
- dotarea centrului de întreținere corporală cu echipamente sportive moderne și performante de ultimă generație;
- crearea unui număr de 5 locuri de muncă și menținerea acestora pe o perioadă de minim 3 ani, din care minim un loc de muncă va fi destinate persoanelor ce provin din condiții defavorizate;


În acest scop, compania intenționează să achiziționeze un echipamente sportive, stâlpi de iluminat cu celule fotovoltaice, o rampă pliabilă pentru persoane cu dizabilități, pubele reciclare selectivă. Acest fapt va contribui la realizarea obiectivului strategic de dezvoltare: consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile cuantificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la: Iulia-Andreea Andreescu, Funcţie: Administrator, Telefon: 0751782324, e-mail: office.polexxscavi@gmail.com.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus