Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO - Firmă amendată cu 50.000 de lei de Poliția Locală Sibiu pentru gunoaie aruncate la întâmplare

VIDEO - Firmă amendată cu 50.000 de lei de Poliția Locală Sibiu pentru gunoaie aruncate la întâmplare

Primăria Sibiu anunță că o firmă a fost amendată recent de Poliția Locală cu 50.000 de lei pentru gunoaie aruncate nelegal la o platformă publică din oraș.

Scena a fost filmată de o cameră montată în vecinătatea platformei de colectare a deșeurilor, primăria făcând publice imaginile vineri după-masă.

”Un agent economic din municipiul Sibiu nu a respectat legislația în vigoare, fiind amendat de către Poliția Locală cu suma de 50.000 lei, ca urmare a eliminării deșeurilor la punctul de colectare de pe strada Fabricii”, a transmis municipalitatea.

Acesta nu este un caz singular. În urmă cu aproape o săptămână două persoane au fost prinse cum aruncă materiale de construcții și saci cu moloz la platforma de colectare selectivă de pe strada Aurel Vlaicu din Sibiu. Poliția Locală le-a amendat cu sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei, conform prevederilor legale, a anunțat primăria.

Citește și:

FOTO-Amenzi fără precedent în județ. Zeci de oameni scot gunoiul din curte și-l aruncă direct în râu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan

Acum 2 ani

50.000 pentru niste brate de cutii ? oare exista baza legala pentru asta ? De ce militia comunitara nu e asa ferma si in abordarea infractiunilor cu violenta din oras? pare ca se ocupa doar de gainarii observate din birou, nu de pe teren.
Raspunde

Unu

Acum 2 ani

Nu sunt găinarii, sunt acte grave, care se fac constant și duc la o reciclare în România de sub 10% din gunoiul produs.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

Asemenea contravenții se săvârșesc foarte des în zonele cu șantiere, dar poliția locală e inexistentă. Un exemplu pe care-l cunosc foarte bine este cartierul Arhitecților. Desigur, în această zonă este în mare parte în competența teritorială a Poliției Locale din Cisnădie.
Raspunde

A

Acum 2 ani

Felicitari politiei locale, doar asa se pot "civiliza" cetatenii. Sa fie vigilenti si sa dea in continuare amenzi persoanelor fizice si juridice. Asa putem spera la un oras curat.
Raspunde

Blabla

Acum 2 ani

Primăria trebuia să amenajeze centre de colectare voluntare. A promis că amenajează patru centre anul trecut, când se discuta despre taxa de salubrizare. Unde sunt centrele? La astfel de centre se pot duce, de către toți cetățenii, deseuri din construcții (în cantități mai mici), electrocasnice, sticla etc. Ar elimina astfel de probleme pentru că ar ușura colectarea selectivă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus