Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Un singur candidat și-a depus dosarul pentru postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Un singur candidat și-a depus dosarul pentru postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Un singur dosar a fost depus pentru postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Dosarul a fost admis. În 28 martie va avea loc susținerea primei probe, iar în data de 1 aprilie se va ști dacă persoana care a depus dosarul va fi sau nu noul director medical al spitalului.

Reprezentanții Spitalului de Psihiatrie din Sibiu transmit că o singură persoană și-a depus dosarul pentru postul de director medical. Dosarul a fost admis, iar cel care l-a depus va susține o probă scrisă în data de 28 martie. Susținerea proiectului de management și interviul vor avea loc în aceeași zi, în data de 30 martie, iar pe 1 aprilie se vor afișa rezultatele finale.

Citește și: Spitalul de Psihiatrie caută director medical. Ciprian Băcilă, actualul director, nu s-a decis dacă mai candidează

Numele celui sau celei care și-a depus dosarul nu va fi făcut public decât în momentul în care se vor afișa rezultatele finale.

„În conformitate cu prevederile legislative în vigoare, respectiv Regulamentul general privind protecția datelor, nu va putem furniza numele persoanei înscrise la concurs, acesta va deveni public la momentul finalizării concursului”, spun reprezentanții spitalului.

Atât comisia de concurs cât și cea de soluționare a contestațiilor sunt formate din 2 reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu și un reprezentat al Președintelui Consiliului Județean, precum și din câte un reprezentant al organizațiilor profesionale și de sindicat, care au rolul de observatori în comisia de concurs.

Informații despre calendarul concursului, bibliografia, temele proiectului de specialitate, precum și cum trebuie să fie structurat proiectul se găsesc pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, la secțiunea Concursuri și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea 1. Oportunități de angajare la servicii subordonate .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Marcel

Acum 8 luni

Nu cumva este zbanghia de Coldea? Tot are ea obiceiul să candideze peste tot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus