Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Spitalul de Psihiatrie caută director medical. Ciprian Băcilă, actualul director, nu s-a decis dacă mai candidează

Spitalul de Psihiatrie caută director medical. Ciprian Băcilă, actualul director, nu s-a decis dacă mai candidează

Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu organizează concurs pentru ocuparea postului de director medical. Termenul maxim de depunere a dosarelor este 18 martie, iar la 1 aprilie se vor afișa rezultatele concursului. Contractul noului director medical va fi semnat pe o perioadă de trei ani. Actualul direcotor medical, dr. Ciprian Băcilă spune că nu s-a decis încă dacă își va depune sau nu dosarul. 

Citește și: „Medicul Ciprian Băcilă nu candidează pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu”

Reprezentanții Spitalului de Psihiatrie din Sibiu anunță organizarea concursului pentru postul de director medical. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minim 5 ani vechime în specialitatea respectivă. Pentru a ajunge în această funcție candidații care se vor înscrie la concurs vor susține o lucrarea scrisă de verificare a cunoștințelor din bibliografia stabilită de către comise, vor susține apoi proiectul de specialitate  având ca temă „Managementul și dezvoltarea serviciilor medicale oferite prin ambulatoriul de specialitate” și în cele din urmă se vor prezenta la un interviu de selecție.

Termenul final de înscriere al candidaților este 18 martie, iar susținerea primei probe va avea loc în 28 martie. Susținerea priectului de management și interviul vor avea loc în aceeași zi, în data de 30 martie. În data de 1 aprilie se va ști cine ocupă postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie în următorii trei ani.

Atât comisia de concurs cât și cea de soluționare a contestațiilor sunt formate din 2 reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu și un reprezentat al Președintelui Consiliului Județean, precum și din câte un reprezentant al organizațiilor profesionale și de sindicat, care au rolul de observatori în comisia de concurs.

Informații despre calendarul concursului, bibliografia, temele proiectului de specialitate, precum și cum trebuie să fie structurat proiectul se găsesc pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, la secțiunea Concursuri și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea 1. Oportunități de angajare la servicii subordonate .

Postul de director medical interimar este ocupat în prezent de șef lucrări dr. Ciprian Ionuț Băcilă, care a fost numit prin dispoziția președintei Consiliului Județean Sibiu, din iulie 2021. Contactat de reporterul Turnul Sfatului acesta a spus că nu este decis încă dacă ăți va depune sau nu dosarul în concurs. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus