Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Medicul Ciprian Băcilă nu candidează pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Medicul Ciprian Băcilă nu candidează pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Vineri, 4 iunie, a avut loc depunerea dosarelor de înscriere și a proiectelor de management pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie Sibiu. În momentul de față manager interimar se află medicul Ciprian Băcilă. Dacă până acum nu a fost decis cu privire la posibilitatea de a-și depune dosarul în concurs, astăzi, medicul a declarat pentru Turnul Sfatului că nu și-a depus dosarul, alegând actul medical și îngrijirea pacienților.

„Am decis să nu-mi depun dosarul la concursul de ocupare a funcției de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda, pentru că vreau să-mi dedic întreaga activitate actului medical și îngrijirii pacienților”, a declarat dr. Ciprian Băcilă.

Medicul a fost numit în funcția de manager interimar în luna februarie a acestui an, după ce fostul manager, Ioan Sebastian Stroia, și-a dat demisia, obținând ulterior, prin concurs, postul de director al Unității de Asistență Medico-Socială Sibiu (căminul de vârstnici de pe strada Azilului).

Marți, 8 iunie, are loc verificarea dosarelor și afișarea pe site-ul și la sediul instituției a rezultatelor admis sau respins.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Nimeni

Acum 5 luni

Trebuie să rămâi acolo unde ești . La Spitalul de Psihiatrie . Pentru asta trebuie să lupți. Un serviciu mai bun că acesta nu o să mai prinzi. Nu o să te accepte nimeni...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus