Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Primul spectacol pentru refugiaţii din Sibiu: vrem să aducem o rază de bucurie şi de speranţă

Primul spectacol pentru refugiaţii din Sibiu: vrem să aducem o rază de bucurie şi de speranţă

Pentru prima dată, sutele de refugiaţi din Sibiu se vor putea reuni miercuri, în Sala Thalia, unde va avea loc primul spectacol dedicat lor, iar printre invitaţii speciali se numără Radu Nechifor, Mariana Anghel, Aurora şi Săndel Mihai, dar şi doi balerini ucraineni, Ekaterina şi Victor Tomashek, care şi eu au venit în România ca să îşi salveze vieţile, a anunţat organizatoarea evenimentului, Alina Vintilă.

"Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu", alături de Filarmonica de Stat, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, organizează miercuri, 23 martie, începând cu ora 16.00, la Sala Thalia, un spectacol artistic dedicat copiilor şi tuturor ucrainenilor refugiaţi din calea războiului şi ajunşi aici, la Sibiu. Ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment artistic, să aducem o rază de bucurie şi de speranţă pentru aceste suflete pline de emoţie şi de tristeţe în aceste momente. Mulţumim partenerilor noştri, Crucea Roşie Sibiu, Asociaţia "Mâini Unite", Agerpres. Mulţumim de asemenea, Teatrului de Balet Sibiu. În cadrul acestui spectacol avem invitaţi speciali, cărora le mulţumim: Radu Nechifor, Mariana Anghel, Aurora şi Săndel Mihai şi Ekaterina şi Victor Tomashek de la Teatrul Naţional Academic de Operă şi Balet din Odesa. Vă aşteptăm cu drag!", a declarat managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Ilie Micu" din Sibiu, Alina Vintilă pentru Agerpres.

Pe scena Sălii Thalia vor urca şi cei mai talentaţi cursanţi ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sibiu.

Spectacolul "De la inimă, la inimă pentru Ucraina" este primul eveniment artistic din judeţul Sibiu unde atât pe scenă, cât şi în sală vor fi refugiaţi.

Balerinii Teatrului Naţional Academic de Operă şi Balet Odesa, Ekaterina Tomashek (solistă) şi Victor Tomashek (prim-solist), au dansat în week-end la Teatrul de Balet Sibiu. 

Foto principala Filarmonica Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus