Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Cîţu vrea ca cele patru tipuri de alegeri din 2024 să fie comasate

Cîţu vrea ca cele patru tipuri de alegeri din 2024 să fie comasate

Preşedintele Senatului, liderul liberalilor Florin Cîţu, a afirmat miercuri că, dacă va exista voinţă politică, cele patru tipuri de alegeri - parlamentare, prezidenţiale, locale şi europarlamentare, care trebuie să se desfăşoare în România în 2024, vor fi comasate, avantajul fiind costurile mai reduse.

"Eu aşa doresc. Deciziile CCR sunt interpretate. Vă spun că vom avea calea legală, dacă există voinţa politică, ca în 2024, legal, să fie alegeri... Avantajul ar fi mai puţine costuri pentru România. În 2024 sunt patru tipuri de alegeri. Toate costisitoare. Dacă reuşim să le comasăm, vor fi mai puţine costuri. (...) Veţi vedea soluţia", a precizat Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 6 luni

Poate si votul online daca e cu putinta,si obligatoriu,fie el si anulat,dar obligatoriu,ca avem si obligatii ca...cetateni,nu doar drepturi. Apoi din prisma mea,daca nu ai minim 8 clase nu ai voie sa votezi presedintele sau guvernul,nu poti tu decide ca analfabet viitorul unei clase muncitoare,care sustine tara. Deasemenea bugetarii sa voteze doar in turul 2,ca sunt peste 1,3 milioane bugetari care trimit in turul 2 un partid de casa,asa ca pas. Partidele extremiste sau conduse de oameni cu trecut militar securist sau excroci,scoase de la plata subventiilor de la stat,adica de la cetateni,sau de ce nu?Interzise. Deasemenea pe buletinele de vot sa fie si optiunea "Nici un partid" si un minim de 5 obiectii din ce cauza,si partidul castigator sa semneze un contract cu tara in care,daca la fiecare 6 luni nu respecta cele promise tarii,sa iasa de la guvernare si interzis 5 ani de la candidatura si subventii,ca odata ce promiti,si nu respecti,inseamna inselaciune si abuz de incredere,lucruri penale. A vedeti cum e?Asa e si cu recensamantul vostru,intrebari idioate,si obligatii care se pedepsesc penal daca nu se completeaza corect si real.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus