Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Zece cazuri de gripă confirmate și peste 1.700 de viroze și pneumonii în ultimele două săptămâni în Sibiu

Zece cazuri de gripă confirmate și peste 1.700 de viroze și pneumonii în ultimele două săptămâni în Sibiu

Zece cazuri de gripă confirmate și 970 de Infecții Acute ale Căilor Respiratorii Superioare (IACRS) și pneumonii au fost raportate în Sibiu de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Cazurile au fost în ultima săptămână monitorizată. Numărul acestora a crescut vertiginos având în vedere că în raportarea făcută în săptămâna precedentă nu era niciun caz de gripă confirmat și au fost puțin peste 750 de viroze și pneumonii.

Citește și „Primul caz de gripă din acest sezon a fost confirmat în Sibiu”

Potrivit raportării făcute de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu, în ultima săptămână numărul virozelor a pneumoniilor și a gripei a crescut considerabil. Astfel în săptămâna 14 – 20 martie au fost raportate 790 de IACRS (Infecții Acute Căi Respiratorii Superioare), 180 de pneumonii și 10 cazuri de gripă confirmate. Numărul acestor afecțiuni este în creștere având în vedere că în săptămâna 7 – 13 martie au fost raportate 610 IACRS, 149 de pneumonii și zero cazuri de gripă confirmate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

Lockdown !! :))
Raspunde

C

Acum 2 ani

Hopa! A reapărut gripa și răceala...pana-i zic ăștia Iar Covid
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus