Miercuri,
29.11.2023
Light Intensity Drizzle
Acum
2°C

Doi din trei manageri de cultură ai Sibiului au muncit de nota zece. „Nota reflectă un efort colectiv”

Doi din trei manageri de cultură ai Sibiului au muncit de nota zece. „Nota reflectă un efort colectiv”

Primăria Municipiului Sibiu a publicat rezultatele evaluării modului în care instituțiile culturale au fost conduse în anul 2021.

Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret Gong, și Constantin Chiriac, managerul Teatrului Național Radu Stanca, au primit nota zece. Conform rezultatelor publicate în această dimineață, singurul care nu a fost notat cu zece este Ovidiu Dragoman, managerul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu. El a primit nota 9,91.

„Această notă reflectă un efort colectiv, al tuturor celor care sunt implicați în viața Teatrului Gong. De unul singur nu aș fi făcut nimic, iar asta e o realitate pentru care sunt recunoscător. Mă bucur că putem aduce împreună artiști pasionați în fața unui public entuziasmat, pentru proiecte bune an de an. Mai mult decât atât, cred că suntem norocoși să avem alături o administrație pentru care cultura nu e doar o cheltuială, ci o investiție în serviciul public. Iar după o astfel de evaluare finală, nu pot decât să spun: înainte, cu curaj”, a spus Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus