Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
23°C

O școală din Sibiu a donat banii pentru buchetele de flori de 8 martie refugiaților din Ucraina

O școală din Sibiu a donat banii pentru buchetele de flori de 8 martie refugiaților din Ucraina

În această lună, Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale a desfășurat o campanie inedită de strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina. Mai exact, banii care ar fi fost cheltuiți pentru buchetele de flori pe care copiii le-ar fi oferit profesoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie au fost strânși de profesori și de Asociația de părinți „Prichindeii Caragiale” și au fost donați către Fundația „Salvați Copiii România”.

Campania specială de donații s-a încheiat în această săptămână și s-au strâns 3.200 de lei care au intrat în contul Fundației „Salvați Copiii România”. Directorul Școlii Gimnaziale Ion Luca Caragiale, Romulus Simion, spune că această campanie a fost ideea comună a asociației de părinți și a profesorilor școlii.

„Este o campanie care a pornit din partea asociației de părinți și din partea profesorilor. Ne-am gândit împreună că aceasta ar fi cea mai potrivită oportunitate pentru noi pentru a ne arăta solidaritatea față de Ucraina. Campania a fost coordonată de asociația de părinți pentru că banii au venit prin donații prin contul acesteia. S-au strâns 3.200 de lei care au mers spre fundația Salvați Copiii România”, a declarat acesta pentru Turnul Sfatului.

În contul asociației de părinți au fost primite 22 de donații, între 50 și 500 de lei, de la colectivele claselor, de la părinți, de la profesori, sau chiar și de la copii, din propriile lor economii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus