Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Două stații de încărcare a mașinilor electrice vor fi amplasate în comuna Loamneș

Două stații de încărcare a mașinilor electrice vor fi amplasate în comuna Loamneș

Localnicii și cei care tranzitează comuna Loamneș vor putea beneficia din acest an de două stații de încărcare a mașinilor electrice. Amplasarea acestora este posibilă prin intermediul fondurilor europene accesate de primăria comunei Loamneș.

Una dintre stații se va găsi lângă primăria din Loamneș, iar cealaltă lângă căminul cultural din Alămor. „Ne-am propus, prin programul de eficiență energetică, să facem două stații de încărcare, una la Loamneș, lângă primărie și una la Alămor, lângă căminul cultural. Avem toată documentația deja în lucru”, a spus Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

Aceasta mai spune că proiectul se va derula destul de repede și că, până la începutul toamnei, cele două stații vor fi montate și vor putea fi utilizate.

„Noi credem că lucrurile vor merge destul de repede și până la început de septembrie să fie montate. Am vrut ca aceste stații să fie amplasate astfel încât să poată fi folosite de cei care tranzitează localitatea noastră, dar și de locuitorii comunei noastre care au mașini electrice, pentru a nu fi nevoiți să meargă în localitățile învecinate”, a mai explicat aceasta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus