Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

FOTO Sibienii, multipli medaliați la Campionatul Național de Skandenberg. Beniamin Blăjan a luat aurul cu ambele brațe

FOTO Sibienii, multipli medaliați la Campionatul Național de Skandenberg. Beniamin Blăjan a luat aurul cu ambele brațe

11 sportivi sibieni au participat, la finalul săptămânii trecute, la Campionatul Național de Skandenberg 2022, de unde s-au întors cu mai multe medalii. Sibiul s-a clasat pe locul 8, la finalul competiției, din 21 de cluburi înscrise.

În cele două zile de concurs, sibienii au luat trei medalii de aur, trei de argint și patru medalii de bronz.

„Rezultatele sunt peste măsura așteptărilor, mai ales ca suntem un club tânăr, în 27 Martie am împlinit un an.Felicităm toată echipa și în special pe dublul campion național la categoria 110 kg, Beni Blăjan, care a fost senzația acestui campionat. Rezultatele obținute nu înseamnă că ne culcam pe o ureche, doar ca începem pregătirea pentru Campionatul european de Skandenberg”, spun oficialii clubului Titanii Sibiu.

Medaliații sunt: Beniamin Blăjan, campion național cu ambele brațe la categoria 110, Samuel Melente, campion național categoria 80 kg tineret, Luca Bica - locul 2 brațul stâng, 3 brațul drept, categoria 60 juniori, Cătălin Stoleru - locul 2 Masters 90 kg, Andreea Pop - locul 3, stânga și dreapta, tinere, Hannes Schaser - locul 2 brațul stâng 80 kg, Nicoară Gabriel - locul 3 brațul stâng 100 kg.

skandenberg sibiu campioniskandenberg sibiu campioaneskandenberg sibiu campioni

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus