Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sibianul Beniamin Blăjan este campion și vicecampion național la Skandenberg. Sportivul se pregătește acum pentru Campionatul European din Slovacia

Sibianul Beniamin Blăjan este campion și vicecampion național la Skandenberg. Sportivul se pregătește acum pentru Campionatul European din Slovacia

La finalul lunii martie s-a desfășurat la Sibiu ediția cu numărul 18 a Campionatului Național de Skandenberg. Clubul ACS Titanii Sibiu a participat cu opt sportivi.
După competițiile din cele două zile ale campionatului sportivul Beniamin Blăjan a adus la Sibiu titlul de campion național la brațul drept.

„Beni a confirmat din nou că este cel mai valoros sportiv al nostru, prin câștigarea titlului de campion național la brațul drept, categoria 110 kg și vicecampion național cu brațul stâng”, spun cei de la Titanii. 

Potrvit acestora, un alt sportiv care promite să aducă medalii clubului este Victor Șerban, care a obținut titlul de vicecampion național la categoria +90 kg tineret, brațul stâng.
Au fost aproape de podium și următorii sportivi, care au reușit să ajungă în top șase pe categorii: Ionuț Oprea (locul 4 categoria 85 kg), Gabriel Nicoară (locul 5 categoria 110 kg), Mădălin Stoica (locul 5 master 100 kg), Dorin Toader (locul 6 master 100 kg), Cătălin Stoleru ( locul 6 master 90 kg).

 Beniamin Blăjan continuă pregătirile pentru Campionatul European din Slovacia, iar restul pentru Cupa Romaniei și competițiile viitoare.

Citește și: FOTO Sibienii, multipli medaliați la Campionatul Național de Skandenberg. Beniamin Blăjan a luat aurul cu ambele brațe

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus