Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sibianul Beniamin Blăjan este campion european la skandenberg cu brațul stâng, categoria 110 kg

Sibianul Beniamin Blăjan este campion european la skandenberg cu brațul stâng, categoria 110 kg

Sibianul Beniamin Blăjan, membru al echipei ACS Titanii Sibiu, este vicecampion european la skandenberg cu brațul stâng, categoria 110 kg. Campionatul s-a desfășurat în perioada 2 - 12 mai, în Slovacia, la Bratislava.

„Beni a facut Sibiul și România mândri, ridicând drapelul țării noastre pe podium. Performanta sa este un exemplu al dedicării, antrenamentului riguros și al pasiunii pentru sport. Felicitari, Beniamin, pentru aceasta realizare remarcabilă!”, au scris membrii clubului pe pagina de facebook

Pentru sportivul sibian experiența participării la un astfel de campionat a fost una dificilă și constructivă în același timp.

„Categoria seniori 110 kg are la acest moment cei mai puternici și talentați sportivi aflați în WAF( Federația Mondială de Skandenberg - Armwrestling). Titlul de vicecampion european îmi spune că sunt pe drumul cel bun. Este o motivație pentru urmatoarele competiții”, a spus pentru Turnul Sfatului, Beniamin Blăjan.

Pentru Beni urmează acum, poate cea mai dificilă competiție a acestui an: Campionatul Mondial de skandenberg care va avea loc la Chișinău.

„Obiectivul final este o clasare cât mai bună la nivel mondial”, încheie sportivul. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Liviu Canciu

Acum 1 săptămână

Eu știu că se spune Skanderbeg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus