Duminică,
23.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Sibianul Gabriel Nicoară a ocupat prima poziție la Cupa Transilvaniei la skandenberg. Urmează Cupa României

Sibianul Gabriel Nicoară a ocupat prima poziție la Cupa Transilvaniei la skandenberg. Urmează Cupa României

„ACS Titanii Sibiu continuă să aducă medalii Sibiului. De data aceasta, multiplul campion la skandenberg, Gabriel Nicoară a urcat pe podium la Cupa Transilvaniei. Competiția a avut loc la finalul săptămânii trecute la Cluj. 

Sâmbătă,18 mai, a avut loc prima ediție a Cupei Transilvania desfășurată la BT Arena Cluj. Sportivul Gabriel Nicoară a reușit să obțină locul I cu brațul stâng la categoria grea, + 100 kg și locul patru la brațul drept. 

„Am reușit să îmi ating un obiectiv mai vechi, acela de a câștiga un concurs în Cluj. Acest oraș a fost ca a doua mea casă pentru câțiva ani”, spune Gabriel. 

Sportivul a început pregătirea pentru Cupa României, care se va desfășura în luna iulie și pentru o competiție internațională, „Judgement day”, care se va desfășura în luna septembrie în Ungaria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus