Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Sibian de 35 de ani, decedat într-un accident de rafting pe Jiu

Sibian de 35 de ani, decedat într-un accident de rafting pe Jiu

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Sibiu și-a pierdut viața, astăzi, într-un accident pe râul Jiu, după ce trei bărci s-au răsturnat, anunță Gorjeanul.

”Au fost trei bărci răsturnate. 22 de persoane au fost implicate în accident și, din păcate, un bărbat a fost declarat decedat. O femeie, de 33 de ani, a fost transporată la un spital din Petroșani. Intervenția este una foarte dificilă având în vedere numărul mare al persoanelor implicate și a informațiilor contradictorii cu privire la participanți”, susține Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

La fața locului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere, 2 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Inițial autoritățile au anunțat că o singură barcă s-a răsturnat și opt persoane au căzut în apă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus