Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Bărbați reținuți după ce au furat bunuri de 7.000 de lei dintr-o cabană din Arpașu de Sus

Bărbați reținuți după ce au furat bunuri de 7.000 de lei dintr-o cabană din Arpașu de Sus

Un sibian de 50 de ani și un brașovean de 37 de ani au fost reținuți după ce ar fi furat un generator, o butelie de gaz, veselă, scaune, topoare și haine dintr-o cabană aflată în zona localității Arpașu de Sus.

Cei doi sunt bănuiți că, în seara zilei de 23 martie, în jurul orei 21, ar fi sustras bunurile menționate mai susdintr-o cabană, producând un prejudiciu de 7.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea presupușilor autori ai faptei, precum și recuperarea în întregime a bunurilor sustrase, iar ieri cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Astăzi, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus