Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
24°C

FOTO Asfaltarea străzii Mihail Kogălniceanu, doar de săptămâna viitoare. Prioritare sunt acum Maramureșului și Cristianului

FOTO Asfaltarea străzii Mihail Kogălniceanu, doar de săptămâna viitoare. Prioritare sunt acum Maramureșului și Cristianului

Sibienii care circulă pe strada Mihai Kogălniceanu vor mai suporta pentru câteva zile praful, dacă sunt pietoni sau bicicliști, și slalomul printre gurile de canal decupate, dacă sunt șoferi, pentru că asfaltarea va fi posibilă de abia de săptămâna viitoare.

Primăria Sibiu susține că noul covor asfaltic va ajunge pe această stradă de abia după ce vor fi încheiate lucrările pe străzile Maramureșului și Cristianului, explicația fiind că acestea sunt mult mai intens tranzitate.

”Pe strada M. Kogălniceanu se efectuează în această perioadă lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură. Lucrările se desfășoară sub trafic, în marea majoritate seara și noaptea, tocmai pentru a reduce disconfortul care ar fi fost cauzat de închiderea completă a circulației pentru execuția lucrărilor. Săptămâna trecută s-a frezat vechiul strat asfaltic de pe această stradă, în prezent făcându-se pregătirile pentru așternerea noului covor prin curățarea marginilor carosabilului, a căminelor, etc. Strada va fi asfaltată la începutul săptămânii viitoare, după ce se toarnă covorul asfaltic pe străzile Maramureșului și Cristianului, mult mai intens tranzitate”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, în urma unei solicitări Turnul Sfatului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Xxx

Acum 2 luni

Nu contează data la care se termina asfaltarea! Contează rezultatele!!! Și sigur acestea o sa fie următoarele: toate gurile de canal nu o sa fie la nivelul asfaltului!!!
Raspunde

Un sibian

Acum 2 luni

iar lucreaza "expertii" de la terra...DEZASTRU!!!
Raspunde

Kokos

Acum 2 luni

Prostia întruchipata la primăria Sibiu : se frezează asfaltul și se asfaltează abia după 2 săptămâni pt ca sunt mai importante alte strazi! Pai nu se putea freza doar înainte de asfaltare ? Se putea , dacă aveam oameni competenți în primărie!
Raspunde

Primarie de rahat

Acum 2 luni

de ce s-ar grabi sa asfalteze cand primaria le permite orice? drumul peste campsor are termen de finalizare ianuarie 2022, si nu e nici urma de Comtram pe acolo sa reia santierul sa asfalteze
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus