Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Scurte
Acum
24°C

Două stații de încărcare auto electrice la Șelimbăr. Investiție de aproape 700 de mii de lei

Două stații de încărcare auto electrice la Șelimbăr. Investiție de aproape 700 de mii de lei

Două stații de încărcare electrică vor fi construite în Șelimbăr, în urma aprobării de către consilierii locali a unui proiect de hotărâre, se anunță pe pagina de Facebook a localității.

Cele două stații vor fi amplasate pe strada Mihai Viteazu, nr. 236 și pe strada Podului, ambele terenuri fiind în domeniul public al comunei, se arată în hotărârea de consiliu local.

În total, investiția ajunge la suma de 697,4 mii lei, administrația locală urmând să achite 318 mii lei, 379 mii lei urmând a fi cheltuieli eligibile ce vor fi decontate prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

”Înființarea unor stații de reîncărcare a mașinilor electrice este un pas important în realizarea dezideratelor de reducere a gazelor cu efect de seră. Beneficiile generate de implementarea investiției sunt: reducerea poluării, reducerea nivelului de zgomot și creșterea calității vieții prin îmbunătățirea microclimatului social”, se arată în referatul de aprobare.

Sursa foto: Pixabay.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus