Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
21°C

Medicul Victoria Bîrluțiu a fost decorată de președintele României: „Sunt copleșită de emoția momentului unic din viața unor norocoși ca mine! ”

Medicul Victoria Bîrluțiu a fost decorată de președintele României: „Sunt copleșită de emoția momentului unic din viața unor norocoși ca mine! ”

Medicul Victoria Bîrluțiu a fost decorată astăzi, 7 aprilie, de președintele României, Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler pentru toată munca depusă pe perioada pandemiei de COVID 19. Oferirea distincției a avut loc în cadrul unei ceremonii în care au fost premiate mai multe cadre medicale cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Medicul sibian a scris pe pagina sa de socializare că primește această distincție cu emoție.

Medicul Victoria Bîrlutiu, șefa Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost decorată azi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății de Președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler, anunță reprezentanții spitalului. Aceștia precizează că  distincția a fost acordată în semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea de care medicul sibian a  dovadă în creșterea calității actului medical, pentru curajul și solidaritatea manifestate în prima linie a luptei împotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul țării noastre.

Victoria bîrlutiu decorata

„Transmitem felicitări dnei conferențiar Victoria Bîrluțiu pentru obținerea acestei distincții onorante. Este o încununare a muncii asidue depuse, a pasiunii și dedicării pentru medicină și pentru a face bine celor din jur. De asemenea, pentru SCJU Sibiu este o mare mândrie să aibă în echipa de medici astfel de profesioniști care sunt un model pentru colegi dar și pentru generațiile viitoare. Gândurile noastre de apreciere și prețuire se îndreaptă către dna doctor care, suntem convinși că are, mai presus de toate, recunoștința miilor de pacienți îngrijiți și salvați de-a lungul timpului“, a declarat managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.

Ordinul „Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler

De asemenea, medicul a reacționat pe pagina sa de facebook unde a scris că a primit cu emoție această distincție și că recunoașterea efortului depus o motivează să o ia de la capăt.

„Dacă mă întrebați cât de grei au fost ultimii doi ani, vă voi spune ca nu am avut timp sa îi analizez, au fost multe lucruri de făcut, pentru oamenii aflați în mare suferință, dar astăzi sunt copleșită de emoția momentului unic din viața unor norocoși ca mine! Mă mobilizează sa o iau mâine de la capăt!“, a scris Conf. Dr. Victoria Birlutiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și „Dr. Victoria Bîrluțiu: „O treime din cazurile internate la noi ajung la ATI”

Ordinul „Meritul Sanitar“ în grad de Cavaler

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus