Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
27°C

Amenzi pentru șoferii care blochează pistele de biciclete anunțate de Primăria Sibiu

Amenzi pentru șoferii care blochează pistele de biciclete anunțate de Primăria Sibiu

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță pe pagina de facebook că polițiștii locali au găsit, în ultimele aproape două săptămâni, 43 de mașini care au blocat pistele de biciclete din oraș.

"Poliția Locală a identificat în perioada 26 martie -7 aprilie nu mai puțin de 43 de autovehicule care au circulat/oprit/staționat neregulamentar pe pistele de biciclete din Sibiu" se arată în postarea amintită.

Citește și VIDEO și FOTO Am pedalat pe traseul viitoarei piste de lângă Cibin. Cum pot fi salvate cât mai multe sălcii?

Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.190 lei, iar pentru 33 de constatări conducatorii auto urmează a fi identificați în vederea sancționării.

Autoturismele au fost depistate în zonele: Bd. Mihai Viteazu, str. Nicolae Iorga, str. Nicolaus Olahus, str. Stefan cel Mare, Bd. Victoriei, str. Andrei Saguna, str. Banatului, Sos. Alba-Iulia, str. E.A. Bieltz, Calea Turnisorului, str. Hermann Oberth.

foto Primăria Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Sibian

Acum 2 luni

Si cei care blocheaza trotuarele cand vor fi amendati. A devenit un cosmar sa mergi ca pieton in Sibiu, pentru ca nu exista nicio strada pe care sa poti merge fara sa fi nevoit sa o iei pe sosea pentru ca trotuar sunt parcate masini iar daca mai impingi si un carucior cu un copil este si mai complicat. Nu ma intereseaza scuza ca nu sunt suficiente locuri de parcare. Normal ca nu sunt daca toti membrii familiei, inclusiv copilul care a implinit 18 de ani( ca doar nu o sa mearga pe jos la scoala) au masini. Eu ca pieton vreau sa am trotuarele libere, pentru asta sunt facute A! Si inca ceva! Sunt trei conditii pentru care ai voie sa aprinzi luminile de semnalizare si motivul ca opresc doar cinci minute sa imi iau un pachet de tigari nu se numara printre ele
Raspunde

Mircea

Acum 2 luni

Si pietonii cand o sa se asigure si biciclistii cand o sa opreasca la rosu? Toate categoriile implicate in circulatie sunt dispretuitoare fata de reguli in aceeasi masura.
Raspunde

Rostogan

Acum 2 luni

Piste pentru biciclete? "HA, HA, HA " (ca sa citez un clasic in viata)
Raspunde

Biciclist

Acum 2 luni

Continuați acțiunile de acest fel, veți descoperi 43 de mașini pe zi, nu în două săptâmăni!
Raspunde

Dsfgdgf

Acum 2 luni

daca tot s-au pus atatea camere in Sibiu de ce nu le foloseste politia sa dea amenzi la aceste specimene care considera ca doar ei au drepturi si restul nu conteaza....?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus