Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Salvamontiștii sibieni intervin de urgență în Munții Făgăraș. Elicopterul nu poate ajunge la o victimă care și-a rupt piciorul

Salvamontiștii sibieni intervin de urgență în Munții Făgăraș. Elicopterul nu poate ajunge la o victimă care și-a rupt piciorul

Salvamont Sibiu anunță că în urma unui apel la 112 a fost semnalată o victimă în zona Vârfului Negoiu.

Victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani și a suferit o factură de picior. Inițial s-a încercat salvarea cu un elicopter SMURD, însă vremea nu permite apropierea de vârf.

”A intervenit elicopterul din Caransebeș, dar din păcate nu poate intra în zona din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Se încearca insertia a doi salvamontiști prin troliere în zonă și recuperarea accidentatului ulterior tot prin troliere. Dacă operațiunea de inserție a salvamontiștilor prin troliere eșuează se va interveni pedestru”, a explicat șeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

Timpul estimat de salvamontiști pentru a ajunge pe jos la victimă este de șapte ore.

Vom reveni cu detalii.

Foto: Salvamont Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus