Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

O mașină din Ucraina a fost atacată cu pietre în Dej, după ce șoferul a lovit un copil care traversa neregulamentar

O mașină din Ucraina a fost atacată cu pietre în Dej, după ce șoferul a lovit un copil care traversa neregulamentar

Un băiat de 10 ani a fost lovit luni, pe o stradă din Dej, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, de o maşină condusă de un cetăţean ucrainean, iar poliţiştii fac cercetări inclusiv pentru faptul că autovehiculul respectiv ar fi fost ulterior avariat cu pietre aruncate de persoane din zonă.

"Eveniment rutier produs în jurul orei 8,00, pe strada Bistriţei, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcţia municipiului Bistriţa de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetăţenie ucraineană, ar fi acroşat un minor în vârstă de 10 ani, din judeţul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, maşina respectivă ar fi fost avariată ulterior cu pietre aruncate de persoane din zonă.

"Din primele informaţii rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcţia autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale", se mai arată în informarea IPJ Cluj. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 837

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus