Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

S-a dat startul nominalizării celor care schimbă educația în bine. Finaliștii sunt premiați la București

S-a dat startul nominalizării celor care schimbă educația în bine. Finaliștii sunt premiați la București

Anual, Consiliul Național al Elevilor organizează Gala elevului reprezentant, eveniment ce are drept scop promovarea actorilor care se implică, zi de zi, pentru a schimba în bine sistemul educațional din România. În acest an, Gala elevului reprezentant ajunge la cea de-a V a ediţie, reunind toţi finaliştii într-un eveniment de mare anvergură, desfăşurat în municipiul Bucureşti, la începutul lunii iunie. Dintre finaliști pot face parte elevi, părinți, profesori, comunități locale şi iniţiative de succes în educaţie. Orice persoană poate nominaliza actorii care au un aport în dezvoltarea educației. Niminalizările pot fi făcute până joi, 14 aprilie.

Cele cinci categorii de actori educaționali care vor fi premiați anul acesta, în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei sunt: elevi, părinți, profesori, comunităţi locale şi iniţiative de succes în educaţie. Orice persoană poate nominaliza actorii care contribuie, zi de zi, la dezvoltarea climatului educațional din comunitatea școlară pe care o reprezintă, completând formularele de nominalizare accesibile pe pagina creată special pentru Gala elevului reprezentant  (https://gala.consiliulelevilor.ro/nominalizeaza/), până la data de 14 aprilie 2022, ora 23:59.

Ulterior perioadei alocate nominalizărilor, membrii juriului vor alege finaliștii care vor ajunge în etapa votului public. Consiliul Național al Elevilor este de părere că doar prin eforturi conjugate poate fi adusă o reformă reală, mult așteptată, în sistemul educațional din România.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus