Sâmbătă,
02.07.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Un italian de 80 de ani care a murit în drum spre spital avea în buzunare peste 300.000 de euro și cheile de la mai multe mașini de lux

Un italian de 80 de ani care a murit în drum spre spital avea în buzunare peste 300.000 de euro și cheile de la mai multe mașini de lux

Un bătrân de 80 de ani, din Roma, care a murit în ambulanță, în drum spre spital, avea în buzunare o adevărată comoară - peste 300.000 de euro și cheile de la mai multe mașini de lux, între care un Ferrari, scrie digi24.ro, care citează Corriere della Sera.

 Alessandro A., în vârstă de 80 de ani, locuia singur de câțiva ani într-o zonă de lux a capitalei italiene, nu era căsătorit și nu avea copii. În ultimii ani, acesta a avut probleme de sănătate și a ajuns de mai multe ori la spital. În urmă cu câteva zile, i s-a făcut rău și a chemat ambulanța. Însă în drum spre spital bătrânul a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct.

Personalul medical care l-a preluat a fost șocat să constate că avea în buzunarele vestei cu care era îmbrăcat o adevărată comoară, mai exact 3 cecuri a câte 100.000 de euro fiecare, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini scumpe.

Anchetatorii care au preluat cazul au aflat de la vecini că Alessandro se temea de hoți și din acest motiv își purta asupra lui tot timpul economiile și cheile de la mașinile lui cele mai scumpe. Polițiștii au constatat ulterior că bătrânul era pasionat de autoturisme de lux și deținea, între altele, un Ferrari, un Cadillac și un Porsche.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus