Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Kelemen Hunor: Trebuie să ne pregătim mental cu toţii; nimic nu va mai fi ca înainte de război

Kelemen Hunor: Trebuie să ne pregătim mental cu toţii; nimic nu va mai fi ca înainte de război

Oamenii trebuie să fie pregătiţi şi din punct de vedere mental pentru perioada următoare, deoarece efectele crizei economice generate de războiul din Ucraina vor fi cunoscute abia la sfârşitul verii, a avertizat marţi preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a estimat, la postul B1TV, că 80-90% din măsurile prezentate în programul "Sprijin pentru România" vor fi implementate, dar vor fi şi alte măsuri, care vor fi anunţate în perioada următoare, inclusiv legat de rate.

"Tot ce se întâmplă în jurul nostru este în evoluţie. Astăzi nu ştim ce se va întâmpla peste o lună, peste două luni şi nu ştim care vor fi efectele exacte până în septembrie - octombrie. Mi-e teamă că efectele reale le vom vedea la sfârşitul verii. Şi eu nu vreau să împachetez foarte frumos şi să spun: "staţi liniştiţi că nu este nicio problemă". Da, vor fi probleme. Trebuie să ne pregătim şi noi, dar şi societatea, trebuie să ne pregătim mental, cu toţii. Nimic nu va fi, cel puţin în anii care urmează, cum era înainte de război. Asta este acţiunea criminală a preşedintelui Putin", a afirmat preşedintele UDMR, citat de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

L

Acum 10 luni

Vrajeli de politicieni ....asa sa spus si dupa 11 septembrie si dupa pandemie si a sa va fii si dupa razboi.... Nesimtire, egoism, interese meschine, ciordeala la greu....cat despre crize economice, astea sunt permanente de cand ne stim si intretinute artificial.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus