Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Procurorii propun arestarea preventivă a tânărului care a omorât o femeie din Mediaș

Procurorii propun arestarea preventivă a tânărului care a omorât o femeie din Mediaș

Tânărul reținut azi-noapte după ce a omorât o femeie din Mediaș cu o tăietură de cuțit în jurul gâtului, din considerente rasiale, ar putea fi pus sub arest preventiv.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu va fi sesizat astăzi, iar procurorii care se ocupă de caz vor propune arestarea preventivă a agresorului, anunță Mihaela Ruginosu, prim procuror adjunct, în calitate de înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vă reamintim că tânărul de 17 ani, cetățean german, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cu reţinerea circumstanţei agravante a comiterii faptei pentru motive legate de rasă. El a omorât-o pe o femeie de 74 de ani pentru că ar fi crezut că este de etnie romă.

Citește și Crima din Mediaș: Un cetățean german a omorât o femeie ”din pură ură rasială”. Credea că e de etnie romă

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, tehnicienilor criminalişti din cadrul IPJ Sibiu, Poliţia mun. Mediaş şi structurile arondate acestei instituţii, al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu şi al traducătorului autorizat.  

Foto: ro.depositphotos.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus