Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Grav accident pe autostradă, la intrare în Sibiu. Un camion este răsturnat, trafic blocat complet

Grav accident pe autostradă, la intrare în Sibiu. Un camion este răsturnat, trafic blocat complet

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe centura ocolitoare a Sibiului, un camion fiind răsturnat și traficul blocat complet.

Accidentul rutier, în care sunt implicate două autovehicule, s-a produs pe sensul de mers Deva - Sibiu, în apropierea nodului rutier spre Aeroportul Internațional Sibiu, spun polițiștii ajunși la fața locului.

”Din primele cercetări efectuate se pare că s-a produs o coliziune între un camion de 7,5 t și un autoturism în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Camionul este răsturnat pe partea carosabilă, între benzile de mers”, spune Poliția.

Două echipaje SMURD și unul de descarcerare au intervenit de urgență.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de șase persoane dintre care o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la membrul inferior stâng, celalalte cinci persoane implicate refuzând transportul la spital. 

Politiștii de la autostrăzi  continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus