Luni,
06.02.2023
Parțial Noros
Acum
-7°C

Se răcește vremea. Meteorologii anunță vând, ploi și ninsori la munte

Se răcește vremea. Meteorologii anunță vând, ploi și ninsori la munte

Vânt, ploi și ninsori la munte sunt anunțate de meteorologi pentru zilele viitoare. Vremea se va menține deosebit de rece inclusiv la începutul săptămânii viitoare.

Meteorologii au emis e avertizare care a intrat în vigoare sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 12.00 și rămâne valabilă până luni, 18 aprilie, la ora 10.00. Sunt anunțate intensificări temporare ale vântului, ninsori la munte, vreme în răcire accentuată în toată Transilvania. În intervalul menționat, local și temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45...55 km/h, iar izolat peste 60 km/h. Va ploua în întreaga regiune, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (16 aprilie) vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică. La munte treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent, iar pe creste rafalele vor depăși 65...70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel că duminică (17 aprilie), vremea va fi deosebit de rece.

Meteorologii nu au vești bune nici pentru începutul săptămânii viitoare când vremea se va menține deosebit de rece și va continua să ningă în zonele montane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Z

Acum 9 luni

trazneasca-l de vand

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus