Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Actualizare: Sensul de mers a fost deblocat în urma accidentului de pe Valea Oltului. Se circulă normal

Actualizare: Sensul de mers a fost deblocat în urma accidentului de pe Valea Oltului. Se circulă normal

Actualizare: Poliția din Vâlcea anunță că, în momentul de față , pe Valea Oltului, se circulă în ambele sensuri. 

Știre inițială: Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Valea Oltului, în localitatea Călimănești. Potrivit polițiștilor din Vâlcea sunt patru persoane rănite.

„Din primele informații se pare că un conducător auto ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-un parapet de pe DN 7, în localitatea Călimănești. În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane (3 bărbați și o femeie), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmit polițiștii.

La fața locului au ajuns și pompierii de la ISU Vâlcea. Aceștia spun că două victime au fost blocate pe bancheta din spate.

„Echipajul SMURD sosit la fața locului a deblocat persoanele rămase captive. Au mai sosit un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD și trei ambulante SAJ. Două victime au fost preluate de echipajele SMURD, iar celelalte de echipajele SAJ”, spun pompierii.

În acest moment traficul rutier este blocat pe un sens. Se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Accident Valea Oltului

Accident Valea Oltului

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2271

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Biciclistu

Acum 2 ani

Destul de sugestiva prima imagine... cu obiectele cazute din masina...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus