Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Campanie a poliției sibiene înainte de sărbători. „Nu accesați linkuri trimise de necunoscuți”

VIDEO Campanie a poliției sibiene înainte de sărbători. „Nu accesați linkuri trimise de necunoscuți”

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității derulează în această perioadă campania Sărbători în siguranță

În perioada vacanței școlare și a sărbătorilor pascale, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității desfășoară o campanie de prevenire a victimizării persoanelor, intitulată „Sărbători în Siguranță!”.

„Scopul acestei campanii îl reprezintă creșterea gradului de conștientizare cu privire la riscurile asociate atât în perioada vacanței școlare cât și în contextul pregătirii și petrecerii Sfintei Sărbători”, arată autoritățile sibiene, videoul explicând câteva elemente de bază pe care trebuie să le știm atunci când folosim mediul online inclusiv pentru cumpărături.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus