Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

17 ani de la tragicul accident rutier care a luat viața comandantului AFT, Gheorghe Nicolae Uscoi

17 ani de la tragicul accident rutier care a luat viața comandantului AFT, Gheorghe Nicolae Uscoi

La 17 ani de la tragicul accident care a luat viața comandantului Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu gl.mr.prof.univ.dr. Gheorghe Nicolae Uscoi, a gl.mr. reverend Ian Durie şi a mr. (post-mortem) Marian Radu, reprezentanții academiei anunță comemorarea acestora. Slujba de pomenire a avut loc în incinta unității militare, la bustul comandantului.

Astăzi, 21 aprilie, se împlinesc 17 ani de la tragicul accident rutier care s-a petrecut pe raza localității Brateiu și care a luat viața a trei oameni. Este vorba despre gl.mr.prof.univ.dr. Gheorghe Nicolae Uscoi, gl.mr. reverend Ian Durie şi mr. (post-mortem) Marian Radu. În acest context membrii comunităţii academice sibiene i-au readus astăzi în memoria tuturor pe cei trei militari.

Gheorghe Nicolae Uscoi

Slujba de pomenire a fost oficiată la bustul gl.mr. prof.univ.dr. Gheorghe Nicolae USCOI, din incinta Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Accidentul a avut loc în 21 aprilie 2005, în jurul orei 15.00 pe raza localității Brateiu. Singurul supravițuitor al acestui accident a fost șoferul care conducea mașina în care se aflau cei trei militari care se îndreptau spre Sibiu.

Sursa foto: Facebook AFT

Marian Radu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Zozo

Acum 2 luni

Accidentul s-a produs din cauza insubordonarii. Vizită la mănăstirile din Moldova nu era prevăzută in program. Dl. general a hotărât sa plece in Moldova cu invitatul. Soferul era foarte obosit, iar accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Dumnezeu sa-i odihnească.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus