Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO Spitalul TBC are cel mai bogat meniu de Paști pentru pacienți

FOTO Spitalul TBC are cel mai bogat meniu de Paști pentru pacienți

Se apropie Sărbătorile de Paști, iar spiritul acestora va fi simțit și de pacienții spitalelor din Sibiu. Cel mai bogat meniu de Paști îl vor avea pacienții internați la Spitalul de Pneumoftiziologie care vor primi ouă roșii, drob, supă cu găluște, ceapă verde, ridichi și cozonac cu nucă și cacao. Cei internați la Spitalul Județean vor primi și ei, cu siguranță, ouă roșii și, cel mai probabil, un desert. La Spitalul CF din Sibiu, în momentul de față nu este internat niciun pacient, unitatea fiind spital suport COVID.

Sfintele Sărbători de Pași vor fi simțite și de pacienții din spitalele sibiene. Dacă aceștia nu trebuie să țină un regim alimentar în contextul afecțiunilor de care suferă, atunci se vor putea bucura de bucate specifice acestor sărbători. Cel mai bogat meniu îl are Spitalul TBC din Sibiu. Aici, pacienții internați vor primi în ziua de 24 aprilie drob din pulpă de porc, supă cu găluște, ouă roșii, ceapă verde și ridichi și câte o jumătate de cozonac cu nucă și cacao de care să se bucure întreaga zi. În cea de-a doua zi de Paști vor avea ciorbă de perișoare, friptură de pulpă de porc, iar la desert vor avea ruladă cu ciocolată.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu reprezentanții unității spun că pacienții care nu au restricții alimentare vor putea ciocni ouă roșii și, cel mai probabil, vor avea parte de un desert.

La Spitalul General C.F. din Sibiu, în momentul de față nu este internat niciun pacient, potrivit reprezentanților unității medicale. Acesta a rămas un spital suport COVID.  

Sursa foto: Facebook Spitalul TBC

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus