Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Femeia de 79 de ani, dată dispărută ieri, a fost găsită pe Autostradă la două noaptea

Femeia de 79 de ani, dată dispărută ieri, a fost găsită pe Autostradă la două noaptea

Polițiștii sibieni anunță că, în cursul nopții de 21 spre 22 aprilie, în jurul orei 02.30, prin apel 112, o persoană semnala prezența unui pieton pe A1, în zona Hornbach, municipiul Sibiu.

Ivona

Citește și: O femeie de 79 de ani a dispărut de acasă. Dacă o vedeți, anunțați imediat poliția!
Polițiștii care au ajuns primii la locul indicat au fost cei din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva – Holdea, care au constatat că este vorba despre Ivona Câmpean, în vârstă de 79 de ani, a cărei plecare voluntară de la domiciliu într-o direcție necunoscută fusese semnalată de către soț în seara zilei de 21 aprilie.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni. Femeia a fost încredințată membrilor familiei.

Foto ilustrativă: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

LOL

Acum 2 ani

2/doi noaptea, de fapt dimineață, noaptea oficial nu exista. O casa, doua case, o ora, doua ore, ora unu, ora doi... Chiar trebuie sa facem gramatica elementară cu voi?!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

DB

Acum 2 ani

în sibiană spui o casă/ 2 căşi, o treaptă/2 trepţi.
Raspunde

CT

Acum 2 ani

Sunt corecte ambele forme. Ora doi se foloseste in Transilvania. Ora doua se spune in sud. Cat despre limba literara si cum se vorbeste in realitate in diferite parti ale tarii, regionalismele, nu ar trebui sa fie motiv de batjocura, din contra. Nu toti pricep lucrul acesta, in special "desteptii" care stiu doar sa dezbine si sa promoveze ura intre romani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus