Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Partidele naţionalei de fotbal a României cu Finlanda şi Muntenegru din Liga Naţiunilor se vor disputa pe Stadionul Giuleşti

Partidele naţionalei de fotbal a României cu Finlanda şi Muntenegru din Liga Naţiunilor se vor disputa pe Stadionul Giuleşti

Partidele echipei naţionale de fotbal a României cu Finlanda şi Muntenegru, programate la 11 şi 14 iunie în Liga Naţiunilor, se vor disputa pe Stadionul Rapid Giuleşti, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial, scrie Agerpres.

Cu această ocazie, facilităţile Stadionul Giuleşti, inaugurat la finalul lunii martie, vor fi testate în vederea găzduirii EURO U21 din 2023.

„Cu un an înaintea debutului turneului UEFA U21 EURO 2023, programat să se dispute în România, la Bucureşti şi Cluj-Napoca, şi în Georgia, pe noua arenă din Capitală se vor juca meciurile echipei naţionale a României cu Finlanda, 11 iunie, şi Muntenegru, 14 iunie, ambele din Liga Naţiunilor. Prin organizarea celor două partide oficiale la distanţă de doar 3 zile vor fi verificate toate facilităţile arenei, reprezentând, în acelaşi timp, şi un bun prilej de stabilire a unui mod de lucru eficient cu echipa de organizare din Giuleşti. Testarea timpurie în condiţii reale face parte din bunele practici în organizarea evenimentelor sportive de top", se menţionează pe site-ul citat.

Celelalte stadioane gazdă ale turneului de anul viitor, Steaua, Cluj Arena şi Dr. Constantin Rădulescu, au beneficiat deja de organizarea de meciuri internaţionale de primă categorie.

Prima reprezentativă a României revine în Giuleşti după 11 ani. Pe 3 iunie 2011, "tricolorii" învingeau pe fostul Stadion Valentin Stănescu selecţionata Bosniei Herţegovina, în preliminariile CE 2012, cu 3-0. Şi tot acolo, în 2004, România câştiga în faţa Germaniei, într-un meci amical, cu scorul de 5-1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 786

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus