Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Sibienii vor lăsa „urme pe play” și în acest an. Se mai fac înscrieri până luni

Sibienii vor lăsa „urme pe play” și în acest an. Se mai fac înscrieri până luni

Sibienii care doresc să se înscrie la concursul de alergare „Urme pe play” mai au la dispoziție câteva zile. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 Aprilie, în comuna Rășinari, locul de desfășurare fiind spațiul din fața căminului cultural.

Traseul se desfășoară pe poteci marcate în Rășinari și pe dealurile de la poalele munților Cindrel. Ca în fiecare an, competiția este împărțită în mai multe categorii, dintre care una specială pentru copii. „Vârsta minimă pentru înscriere este 14 ani la cursele de Cros, respectiv de 18 ani la Semi. Tinerii sub 14 ani pot participa la cursele de copii special organizate pentru ei”, arată organizatorii evenimentului.

Cei care nu au apucat încă să se înscrie o pot face aici, până luni, 25 aprilie. Proiectul „Urme pe play” este finanțat prin agenda sportivă a comunei Rășinari.

Sursă foto: Facebook/Urme pe play

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus