Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Sibienii vor lăsa „urme pe play” și în acest an. Se mai fac înscrieri până luni

Sibienii vor lăsa „urme pe play” și în acest an. Se mai fac înscrieri până luni

Sibienii care doresc să se înscrie la concursul de alergare „Urme pe play” mai au la dispoziție câteva zile. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 Aprilie, în comuna Rășinari, locul de desfășurare fiind spațiul din fața căminului cultural.

Traseul se desfășoară pe poteci marcate în Rășinari și pe dealurile de la poalele munților Cindrel. Ca în fiecare an, competiția este împărțită în mai multe categorii, dintre care una specială pentru copii. „Vârsta minimă pentru înscriere este 14 ani la cursele de Cros, respectiv de 18 ani la Semi. Tinerii sub 14 ani pot participa la cursele de copii special organizate pentru ei”, arată organizatorii evenimentului.

Cei care nu au apucat încă să se înscrie o pot face aici, până luni, 25 aprilie. Proiectul „Urme pe play” este finanțat prin agenda sportivă a comunei Rășinari.

Sursă foto: Facebook/Urme pe play

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus